Boka flyttstädning av städfirma

Posted by on


Allt fler väljer idag att ta hjälp av en flyttfirma för att få städningen utförd. Det är ett snabbt och enkelt sätt för dig att få hela bostaden flyttstädad, utan att du faktiskt behöver lyfta ett finger. Du kan således fokusera helt på packningen eller lägga tiden på sådant du tycker är viktigare eller roligare.

I Sverige finns det gott om bra och professionella flyttfirmor och städföretag som erbjuder flyttstädning. Vill du ha det snabbaste och bekvämaste alternativet är en städfirma något du bö

Industridammsugare

r använda dig av. Dock är det viktigt att vara medveten om att en professionell flyttstädning kan kosta dig en hel del, även om du använder dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. En flyttstädning för en trea på 80 kvadrat ligger på ca 7000-8000 kronor innan RUT-avdraget. Det blir alltså en kostnad på hela 3500-4000 kronor efter RUT. Har du en liten budget är det bättre att du försöker genomföra flyttstädningen själv. Du kan alltid anlita ett företag för enstaka utrymmen, t.ex. hjälp med enbart köket.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *